Deelnemers Informatie

Start- en finish

Het adres voor de navigatie is Engelerpark, 5221 AM ‘s-Hertogenbosch. Het start- en finishterrein is op het veld naast de Sporthal Engelerhout.

Starttijden

De startlijsten zijn hier te vinden. Controleer op zaterdag voor de zekerheid nog een keer of je starttijd niet gewijzigd is.

Melden Deelnemers

Deelnemers melden zich uiterlijk een uur voor hun starttijd in de sporthal Engelerhout. Daar krijgt je een wedstrijd T-shirt en het rode polsbandje. Je bent verplicht de run te lopen in het T-shirt dat je van ons hebt gekregen. Lopers zonder U-Battle Run T-shirt worden uit de run gehaald.

Omkleden en tassen

Voor het omkleden zijn er kleedkamers beschikbaar gelegen in de sporthal Engelerhout, dit staat aangegeven en zijn alleen bereikbaar via de buitenzijde van de sporthal. De tassen kunnen worden ingeleverd bij de sporthal. Neem geen waardevolle spullen mee. De organisatie is niet verantwoordelijk voor het zoekraken van kleding of spullen.

Kledingadvies

Draag sportschoenen die vies mogen worden en een lange tight.

Douches en toiletten

Douches en toiletten zijn aanwezig in de sporthal.

Waterposten

Onderweg kom je verversingsposten tegen.

Minimum leeftijd

Conform Deelname Voorwaarden van de Survivalrunbond Nederland is de minimum leeftijd 8 jaar. Deelnemers jonger dan 8 jaar zijn niet toegestaan op het parcours. Bij het ophalen van je startnummer en shirt kan bij twijfel om een identiteitsbewijs worden gevraagd. Dit ben je dan verplicht om te tonen, dit geldt ook voor minderjarigen.

Parcours

Het parcours is aangegeven met rood-wit lint. Er zitten waterelementen in zoals het doorsteken van sloten of doorwaden van een duiker. Bij de hindernissen staan juryleden, te herkennen aan een gekleurd hesje. De aanwijzingen van deze juryleden dienen te allen tijde te worden opgevolgd. Bij oversteekplaatsen staan verkeersregelaars, volg hun aanwijzingen op.

EHBO

Je gezondheid dient toereikend te zijn voor deelname aan onze survivalrun. Er is EHBO aanwezig. Als er zich onderweg een probleem voordoet, meld het bij andere deelnemers en/of de juryposten. Deze dragen er zorg voor dat er zo snel mogelijk EHBO ter plaatse komt.

Start-Finish

De start/finish is op het Engelerpark. Zet je navigatie op U-base en het is niet te missen. Allsur5 staat klaar voor je nieuwe schoenen, de Engelenburcht staat klaar voor een lekker warm of koel drankje en de Gezellige Brabander voor een overheerlijk frietje.

Parkeren

Op 26 juni worden er verschillende verkeersmaatregelen getroffen in Den Bosch/Engelen.
Wij verzoeken je op de aangewezen parkeerplaatsen te parkeren. Vanaf de A59 kun je de borden voor P2 volgen, deze leiden je naar de parkeerplaats van het politiebureau. Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten lopen naar het start-finish terrein. Houd je aan de parkeervakken. Indien P2 vol is willen we je vragen om netjes langs de weg te parkeren op de Meerheuvel en de Beverspijken. Let op: We vragen je nadrukkelijk eerst naar de parkeerruimte op P2 te rijden!
We verzoeken je om alle uitritten vrij te houden.

Fietsroute

Kom je de deelnemers supporten? We hebben een fietsroute voor je gemaakt die nagenoeg bij alle hindernissen komt.

Wedstrijdreglement

Bij deelname aan de U-Battle Run ga je akkoord met het U-Battle Run Wedstrijdreglement.